Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 mai 2014

Margareta Paslaru invitata la "Show-ul prietenilor cântăcioşi Itsy Bitsy" de 1 iunie

Luni 26 mai 2014 Margareta Paslaru a fost intervievata telefonic in emisiunea "Mamma Mia" realizata de Nouria Nouri la postul radio Itsy Bitsy. 

Cu acest prilej domnia sa a anuntat ca va raspunde invitatiei de a participa la sarbatorirea Zilei Internationale a Copilului. Pe 1 iunie a canta impreuna cu Grupul Allegretto in spectacolul organizat in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti.

Deasemenea, Margareta Paslaru va fi alaturi de micii pacienti ai Spitalului Grigore Alexandrescu ca initiatoare a unui proiect de suflet: se va inaugurara sistemul audio prin care copii internati vor asculta povesti citite de actrita Margareta Paslaru. 

__________________________________________________________________________

Sursa: mediafax.ro / 28.05.2014

"Show-ul prietenilor cântăcioşi Itsy Bitsy", cu Margareta Pâslaru, pe 1 iunie, în Capitală

"Show-ul prietenilor cântăcioşi", o sărbătoare a copilăriei la care sunt aşteptaţi peste 10.000 de părinţi şi copii, dar şi artişti precum Margareta Paslaru şi Oana Sîrbu, va fi organizat de postul de radio Itsy Bitsy pe 1 iunie, de la ora 17.00, în Parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti.


Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, alături de Itsy şi Bitsy, eroii postului de radio Itsy Bitsy, mesajul de solidaritate faţă de copiii de pretutindeni va fi lansat de cântăreaţa Margareta Pâslaru, dar şi de Oana Sîrbu, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan.

"Anul acesta am pregătit muuulte surprize şi premii pentru copii, muzică, dans şi voie bună pentru a petrece o după-amiază de neuitat. Cred că ziua copiilor este o sărbătoare care merită petrecută în fiecare familie, făcându-le bucurii copiilor. Şi pentru că cel mai frumos cadou pentru un copil este o amintire plăcută cu mama şi cu tata petrecând împreună cu el, Itsy Bitsy va ajuta anul acesta părinţii să creeze astfel de cadouri copiilor lor", a declarat Nadia Tătaru, directorul general al postului de radio pentru copii Itsy Bitsy.

"Show-ul prietenilor cântăcioşi" va fi prezentat de realizatoarea emisiunii pentru părinţi "Mamma mia", Nouria Nouri, care va invita pe scenă prietenii "cântăcioşi" şi dansatori din grupurile Contrapunct, Lilliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton şi Mini Trouble Dance Crew, dar şi pe copiii-vedetă de Cartea recordurilor - Andra şi Răzvan Gogan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.