Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 mai 2014

Workshop "Repetitie Generala" cu Margareta Paslaru - EUROPAfest 2014


Joi 22 mai 2014, ora 20:00, la Hotel Ibis, in cadrul EUROPAfest 2014 va avea loc Workshop "Repetitie Generala" cu Margareta Paslaru 

Sursa: facebook.com

Avand ca motto "In tinerete ne straduim sa ne facem un nume / La maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora", artista Margareta Paslaru va impartasi din experienta sa scenica tinerilor muzicieni dornici sa atinga culmile succesului intr-un workshop mult-asteptat "Repetitie generala".

«De cate ori am remarcat tineri talentati, i-am invitat in cadrul rubricii radiofonice “Margareta prezinta pe...” incurajandu-i si prin includerea lor in propriile-mi proiecte, cum este cazul chitaristului-aranjor Calin Grigoriu. »

La EUROPAfest 2014 muzicianul va prezenta un moment solo, dupa care o va acompania pe celebra actrita Emilia Popescu la piesa “TURNEUL” si pe tanara Mirela Jienescu la piesa “EMOTII CIUDATE SENTIMENTE”. Muzica si textul ambelor piese apartin Margaretei Paslaru, sunt reorchestrate de Calin Grigoriu si figureaza pe noul CD “Actorii canta” in beneficiul campaniei nationale Artistii pentru Artisti' UNITER.

Workshopul va fi urmat de un concert de jazz Caffe Festival, sustinut de trupele participante la concursul Bucharest International Jazz Competition.  (...)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.