Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 mai 2014

Margareta Paslaru, CD "Actorii canta" - initiativa in beneficiul Campaniei Nationale "Artistii pentru Artisti"27 mai 2014, ora14:00  – Magazinul Muzica a gazduit lansarea CD-ului de autor “Actorii canta” produs de Margareta Paslaru in beneficiul Campaniei Nationale “Artistii pentru Artisti”.

Alaturi de initiatoarea acestui proiect, la eveniment au participat si o parte dintre actorii-interpreti - Rodica Mandache, Florin Zamfirescu, Corina Chiriac, Emilia Popescu, Silviu Biris, Gelu Nitu, Mihai Bisericanu, Maria Buza, Ovidiu Niculescu, orchestratorul Calin Grigoriu si Jolt Kerestely - de data asta in calitate de maestru de sunet.

 Margareta Paslaru si designerul Laura Lazar                Margareta Paslaru si actrita Rodica Mandache

I-am remarcat si pe Florin-Silviu Ursulescu sau Laura Lazar - designer, creatoarea colectiei "Romanien treasure" care omagiaza personalitati ale culturii romane, inclusiv Margareta Paslaru.

In difuzoare se auzeau melodiile inregistrate pe noul album iar publicul a primit autografe de la actorii prezenti.

Aura Corbeanu - UNITER: “Este un proiect pe care doamna Margareta Paslaru l-a oferit UNITER-ului. Ni s-a adresat noua datorita campaniei pe care ne-am asumat-o si o realizam la nivel national. Artistii care sunt implicati in acest CD au avut un rol in afara de sustinerea acestui proiect musical, sunt cei care au jucat in Campania din 2014.
(…) Vreau sa va multumesc dumneavoastra, va multumesc timpului, generozitatii, placerii de a fi alaturi de noi si cred ca numai impreuna vom reusi sa dam o mana de ajutor acolo unde este nevoie”.

Margareta Paslaru: “Daca fiecare dintre dumneavoastra veti cumpara acest CD veti contribui la mai binele unor actori”.

Silviu Biris: “Sunt foarte multi actori care vor sa cante, pentru artistii aflati la nevoie si poate, in primul rand, pentru dumneavoastra, cei prezenti aici”.

Maria Buza: “Vreau sa vorbesc de faptul ca numele meu s-a alaturat atator alte nume importante din lumea muzicii, din lumea teatrului, si ca ma mandresc foarte tare cu asta. Multumesc doamnei Margareta Paslaru ca a avut incredere in mine si mi-a propus si mie aceasta colaborare. Sa dea Dumnezeu cat mai multe astfel de evenimente si, bineinteles, cat mai multe astfel de proiecte pentru artistii nostri, Artisti pentru Artisti. Intotdeauna noi suntem uniti si vrem sa ramanem tot timpul asa.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.