Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 mai 2014

Margareta Paslaru in campania "Arata ca si tie iti pasa"


_________________________________________________________________________

Sursa: exclusivmonden.ro/09.05.2014/ autor Florin Tanase

Andreea Raicu, Alexandra Ungureanu, Cabral, Cornel Ilie, Horia Brenciu, Antonia, Iuliana Tudor, Margareta Paslaru, Serban Copot si baietii de la 10lucruri.ro au aratat ca le pasa! Arata ca si tie iti pasa! Direcţionează 2% din impozitul pe venit catre Crucea Rosie!


(...) Astăzi 8 mai 2014, Miscarea Internatională de Cruce Rosie si Semilună Rosie aniversează 151 de ani de activitate. 
(...) Tot astăzi, Crucea Rosie Română lansează un spot video pentru a sustine campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit. Bucurându-se de sprijinul mai multor vedete, spotul este diferit de cele clasice, printr-o formulă menită să capteze atentia publicului.(...)


“De ani de zile mă alătur cu entuziasm initiativelor Crucii Rosii din dorinta de a veni în sprijinul apelului la umanitate lansat, în fiecare an, către români. Este incredibilă promptitudinea cu care această organizatie reuseste să răspundă oamenilor nevoiasi. Să nu pierdem sansa de a face un bine!”, a declarat Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Rosii Române.

(...) Direcţionează 2% din impozitul pe venit, până pe 25 mai, către Crucea Rosie Română! Soarta unor oameni aflasi în suferintă depinde numai de alegerea ta! Nu te costă nimic să readuci zâmbetul pe chipul celor fără de sperantă! Implică-te acum! Detalii 2%


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.